Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu'nun Ergenekon Mahallesi'ne, MASKİ ekipleri tarafından 5 bin metrelik yeni hat döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik planlamalar yapıyor. Manisa ile birlikte büyüyen mahalleler de hak ettikleri hizmetleri alıyor. MASKİ, Turgutlu'nun Ergenekon Mahallesi'ne yetersiz gelen içme suyu hattındaki çalışmalarına dört bir koldan devam ediyor. İhaleye çıkılmadan, tamamıyla MASKİ bünyesinde yapılan çalışma bitince mahalle ihtiyacı olan içme suyu altyapı sistemine kavuşmuş olacak. Kısa bir süre önce başlayan ve toplamı 5 bin metre olan hattın 2 bin 500 metresi tamamlandı.
İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, 17 ilçede ince eleyip sık dokuyarak çalışma yapacakları noktaları belirlediklerini söyledi. Nohutçu, "Ergenekon mahallesinin büyüyen yapısı sebebiyle yeni bir içme suyu hattı çalışması yapmak zaruri oldu. Biz idare olarak Manisa'ya ve Manisalıya hizmet ediyoruz. İlçelerimizde ortaya çıkan yeni ihtiyaçlara cevap verebilmek adına ekiplerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Ergenekon'da içme suyu hattındaki kapasitenin artırılması gerekiyordu. Ekip olarak planlamamızı yaptık ve çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. İlk kepçe vurulduğunda da ordaydım. Aciliyet durumu olduğundan ve ihale süreciyle vakit kaybetmemek adına çalışmaları kendimiz başlattık. Kısa bir süre sonra çalışmalarımız bitecek ve Ergenekon mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız yeni ve gelişmiş içme suyu hattına kavuşmuş olacak" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim