YENİ sezon hazırlıklarını Isparta Davraz kampında sürdüren Manisaspor, yoğun antrenman trafiğinden geçiyor.
Teknik direktör Mehmet Altıparmak, kamptaki idmanlarda futbolcularının uyum içinde çalıştığını, Ankara Kızılcıhamam'da yapacakları ikinci kampa kadar kemik kadroyu oluşturacağını dile getirdi. Yeni transferlerden özellikle yabancıların takıma çabuk adapte olmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Mehmet Altıparmak, "Davraz'da kondisyon ağırlıklı çalışıyoruz. Burada yapacağımız hazırlık maçları bizim için önemli. 20 Temmuz Çarşamba günü Etimesgut Belediyespor, 24 Temmuz Pazar günü ise Alanyaspor'la iki özel randevuya çıkacağız" dedi.
Transfer konusunda aceleci olmadıklarını belirten teknik direktör Altıparmak, özellikle forvet ve forvet arkasına takviye ihtiyacının olduğunu söyledi. Şu anda 3 futbolcu ile görüştüklerini söyleyen Mehmet Altıparmak, "Yakında imzaların atılacağını umuyorum" diye konuştu.
Denizlispor'dan aldıkları kaleci İsmail'in yanı sıra bir file bekçisi daha transfer edeceklerini söyleyen Mehmet Altıparmak, "Kaleci Bayram'ın ayrılması hesapta yoktu. O gidince arayışa başladık" dedi.
Editör: TE Bilişim