Baba Osman Demiröz, 6 yaşında yürümede zorlanan oğlu Mustafa Demiröz'e Duchene Muskuler Distrofi tanısı konduğunu ifade ederek, "Oğlum Mustafa şu an 22 yaşında ve tedavi için, hastane hastane geziyoruz. Başta Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesi olmak üzere Celal Bayar Üniversitesi ve Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'nde tedavi gördü. Şimdi Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Tekerlekli sandalyeye ve solunum cihazına bağlı yaşamak zorunda olan oğlumu her ay hastaneye götürerek, bir hafta süreyle kas güçlendirici serum veriliyor. Bu şekilde acı ve ağrılarından kurtulan talihsiz oğlumun, tekrar ayağa kalkabilmesi kök hücre nakline bağlı" dedi.

"YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN"
Mustafa için Sağlık Bakanlığının harekete geçerek tedavisini sürdürmek ve kök hücre nakli yapılması konusunda hastane tayini yapılması gerektiğini ifade eden baba Osman Demiröz "Ben buradan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ'dan destek bekliyorum. Henüz 22 yaşında ve yaşama sevinciyle dopdolu, bu genç insan için yardımlarınızı esirgemeyin" dedi.

"YAŞITLARIM GİBİ GEZMEK İSTİYORUM"
Sürekli hastane köşelerinde yatmaktan sıkıldığını anlatan Mustafa ise "Ben de yaşıtlarım gibi gezmek istiyorum. Doktorlar ancak kök hücre nakliyle sağlığıma kavuşabileceğimi söyledi. Ne olur devlet büyüklerimiz benim bu sesimi duysun artık. Benim tek bir isteğim var, biran önce sağlığıma kavuşmak istiyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim