BAL ligi 9.grupta lideri farklı yenerek puan farkını bir maç eksiği ile bire indiren Turgutluspor evinde rakiplerinin adete kabusu oluyor. Evinde oynadığı 3 maçta rakiplerini farklı mağlup eden kırmızı siyahlılar iç sahada aslan kesildi.
İç sahada 3 maçta rakip ağlara 10 gol bırakan Turgutluspor kalesini de gole kapadı. Evinde Gaziemir Gençlik ve spor'u 4-0, Karabiga Belediyespor'u 2-0 ve son haftada ligin lideri Ayvalıkgücü Belediyespor'u 4-0 yenen kırmızı siyahlılar iç sahada rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Ligde toplamda 14 gol bulan kırmızı siyahlılar kalesinde 3 gol gördü, kalesinde 3 golü deplasmanda kaybedilen Gönen Belediyespor'dan yiyen Turgutluspor çıktığı diğer 5 maçta rakiplerine gol şansı vermedi.
15 puan ve maç eksiği ile grubun gizli lideri konumuna yükselen Turgutluspor önümüzdeki hafta sonu deplasmanda ligin 9'ncu sırasında yer alan Alaçatıspor ile karşılaşacak.
Evlerinde lideri yenmenin önemli olduğunu dile getiren teknik direktör Hakan Şapçı, farklı galibiyetin Gönen mağlubiyetini telafi ettiğini ifade etti. İyi bir ekip olduklarını belirten teknik patron Şapçı;" Ayvalıkgücü iyi bir ekip ancak bizde daha iyi futbol oynadık, ilk yarıda sonuca gittik. Gönen maçında cömertçe harcadığımız pozisyonları bu maçta iyi değerlendirdik. Bir maç eksiğimizle puan farkını bire indirdik. Deplasmanda Alaçatı karşısında da iyi bir oyunla 3 puanımızı hanemize yazdırmak istiyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim