2016 TEOG sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Yerleştirme sonuçları daha önce 12 Ağustos cuma günü olacağı belirtilmişti. Ancak bugün sabah saatlerinde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz sürpriz bir şekilde sonuçların bugün açıklanacağını bildirmişti. 2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçlarına haberimizden linklerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
TEOG tercih sonuçları az önce açıklandı. 8. sınıf öğrencilerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği 2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları MEB tarafından erişime açıldı. Sonuçları sorgulamak için haberimizdeki linkten faydalanabilirsiniz.
8'inci sınıf öğrencisinin heyecanla beklediği TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın temel eğitimden ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavları ile oluşan Yerleştirmeye Esas Puan'a (YEP) göre öğrenci alan devlet liselerine yerleştirme sonuçları belli oldu. Öğrenciler, www.meb.gov.tr, oges.meb.gov.tr ve e-okul.meb.gov.tr adreslerinden, T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuçlarını öğrenebilecek.


SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN:
https://e-okul.meb.gov.tr

Editör: TE Bilişim