MANİSASPOR, demokrasi nöbetinin 9. gecesinde Isparta Davraz kampından, Manisa’daki vatandaşlarımıza Manisaspor Resmi Facebook Sayfası üzerinden canlı yayında destek verdi.

Manisa'daki demokrasi nöbetinin 9. gecesinde Şehzadeler İlçesi'ndeki Manolya Meydanı'nı dolduran vatandaşlarımıza siyah-beyazlılar, Manisaspor Resmi Facebook Sayfası üzerinde canlı yayında sürpriz yaparak destek verdiler.

Isparta Davraz Kampı'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisasporumuz’da Başkan Abdullah Mergen, İkinci Başkan Hakkı Övünç, Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Etçil, Gelişim Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Baltacı, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, teknik heyet ve futbolcular Manolya Meydanı’na yapılan canlı bağlantıda “Bayrağımızı” açtılar.
Canlı bağlantıda, Futbol Şube Sorumlusu Muzaffer Etçil devletimizin ve milletimizin yanında olduklarını ifade ederken, takım kaptanı Nuri Terliksiz ise her ne kadar Isparta’da olsalar da 15 Temmuz gecesinde bu yana gönüllerinin milletimizle birlikte olduğunu söyledi.
Canlı yayındaki konuşmaların ardından meydanı dolduran vatandaşlarımız, dakikalarca takımımıza alkışlarla teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim