Sezona Kayserispor deplasman galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci haftada evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan yeşil-siyahlı ekipte teknik direktör Cihat Arslan'la yollar ayrıldı. Bugün akşam saatlerinde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde bir araya gelen taraflar, karşılıklı anlaşma sonucu sözleşmeyi feshetti. Ayrılığa transfer döneminde yaşanan anlaşmazlıkların yol açtığı açıklanırken, kulübe yakın çevreler Arslan'ın FETÖ'ye yakın olduğu yolundaki haberlerden rahatsızlık duyan yönetimin ayrılık kararı aldığını öne sürdü.
Geçtiğimiz sezon başında yeşil-beyazlı ekibin başına geçen Cihat Arslan, göreve başladığından bu yana ligde ve kupada toplam 47 resmi maçta takımın başında sahaya çıktı. Arslan bu karşılaşmalarda 17 galibiyet, 16 beraberlik ve 14 yenilgi aldı.
GÖRÜŞ AYRILIKLARI VAR
Akhisar Belediyespor'dan yapılan yazılı açıklamada; "Kulübümüz yönetim kurulu teknik direktörümüz Cihat arslan ile bir araya gelmiştir. Transferlerde oluşan görüş ayrılıkları sebebiyle karşılıklı olarak durum değerlendirmesi yapmıştır. Cihat Arslan hocayla yollarını ayırmaya karar vermiştir. Bu sebeple sözleşmemiz iki taraflı olarak fesh edilmiştir. Akhisarsporumuza katkılarından dolayı hoca ve teknik ekibine teşekkür eder kariyerlerinde başarılar diler bu kararımızın kulübümüze hayırlı olmasını temenni ederiz. Yeni teknik direktör arayışımız başlamıştır ve bir hafta içerisinde sonuçlanacaktır. kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz." ifadelerine yer verildi.
EN BAŞARILI SEZON
Geçtiğimiz sezon başında göreve başlayan Cihat Arslan Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirerek 34 maçta 11 galibiyet 13 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak ligde 46 puan toplayıp yeşil - siyahlıların en başarılı sezonunu geçirmişti.
KUPADA ÇEYREK FİNAL
Ziraat Türkiye Kupasında ise 11 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet alıp yeşil – siyahlılara tarihinde ilk kez çeyrek final sevinci tattırmıştı.
MAÇ BAŞINA 1,43 PUAN
Akhisar Belediyespor'un başında toplamda 47 müsabakaya çıkan Arslan, 17 galibiyet 16 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak maç başına 1,43 puan ortalamasıyla başarılı bir grafik çizmişti.
CİHAT ARSLAN FUTBOLCULARLA BÖYLE VEDALAŞTI
,
Editör: TE Bilişim