Manisaspor ‘da Novillo defteri kesin olarak kapanıyor. Sezon başında beri istenileni veremeyen Harry Novillo 10 haftalık süreçte ikinci kez kadro dışı kaldı. Teknik direktör Sait Karafıtınalar'ın raporu doğrultusunda kadro dışı kalan Fransız oyuncunun hafta sonuna kadar Manisa'dan ayrılacağı öğrenildi.
Ligde geride kalan 10 hafta sonucunda sadece 3 puanı bulunan Manisaspor ‘da futbolcuların formsuz hali taraftarın tepkisine neden oluyor. Yabancı oyuncu transferinde tam anlamıyla fiyasko yaşayan Manisaspor ‘da özellikle beklentilerin büyük olduğu Novillo'nun performansı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Novillo'nun bu performansı Fransız oyuncuyu ikinci kez kadro dışı kalmasına sebep oldu. 

YILDIZ DİYE GELDİ MEKAN MEKAN GEZDİ
Manchester City altyapısında yetişen ve Fransa alt yaş milli takımlarında gösterdiği performans ile genç yaşta futbol piyasanın dikkatini çeken Harry Novillo Manisaspor ‘da henüz elle tutulur bir performans gösteremedi. Avustralya'nın Melbourne City takımında sezon başı yıldız transfer diye kadroya katılan Harry Novillo TFF 1.Lig'de çıktığı 6 resmi maça çıkarken ne asit ne de gol atabilme başarısı gösterebildi. Etkisiz oyunun dışında sahada sergilediği vurdumduymaz tavırlar ile de takımda istenilmeyen adam ilan edilmişti.
Ayrıca Harry Novillo yaşamına dikkat etmediği ve sık sık geç vakitlerde mekanlarda gezdiği öğrenildi. Hatta Manisasporlu bir taraftarın sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda ; "Mekan mekan gezeceğine maç kazanın Novillo Bey" ifadelerini kullanarak Fransız futbolcuya tepkisini gösterdi.
Editör: TE Bilişim