Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Teşkilatı görevden alındı. İlk olarak sabah saatlerinde Başkentçi isimli twitter kullanıcısı tarafından ortaya atılan görevden alma, edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde kesinleşti.
BALATLI ‘TEBLİĞ ULAŞMADI' DEDİ
MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, kendilerine ulaşan bir bilgi olmadığını söyledi. Kısa bir açıklama yapan Balatlı, "Başkentçi isimli kullanıcı sosyal paylaşım sitelerinden görevden alınacağımız şeklinde iddialarla bulunmuş. Ancak şu ana kadar bizim elimize herhangi bir tebliğ ulaşmadı." ifadelerini kullandı.
ŞİMDİ NE OLACAK?
Balatlı ve yönetimine tebliğin ne zaman ulaşacağı konusunda net bir bilgi yok ancak tebliğin birkaç gün içerisinde iletilmesi bekleniyor.
Öte yandan il teşkilatının görevden alınmasının ardından sürecin nasıl işleyeceği ise merak konusu. İl başkanının hemen mi atanacağı ya da kongre süreci netleştikten sonra mı göreve getirileceği konusunda herhangi bir bilgi edinilemedi. Bilindiği gibi, Yunusemre İlçe Teşkilatı da bir süre önce görevden alındı ve aradan geçen zamana rağmen henüz bir atama yapılmadı.

Editör: TE Bilişim