Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta zirve mücadelesi veren Turgutluspor deplasmanda Alaçatıspor ile karşı karşıya geldi. Bir çok gollük pozisyondan yararlanmayan kırmızı siyahlılar Kaan'ın bitime 4 dakika kala attığı gol ile maçı 0-1 kazanarak büyük mutluluk yaşadı. Turgutluspor maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturdu.
STAT: Alaçatı
HAKEMLER: Abdurrahim Gargi***, Furkan Şehirli***, Ozan Burak Akduman***
ALAÇATISPOR: Önder**, Erhan*,(89-Tacettin) Nuri**, İbrahim**, Fahri*, (73-Mert*) Joel Armagma**, Hüseyin***, İsa**, (76-Samet*), Emre**, Halit**, İsmet**
TURGUTLUSPOR: İzzet***, Hurşit***, Rıdvan***, Kaan****, İsa***, Ferdi***, (90+3 Ekrem) Mehmet**, Barış**, (65-Gurbanov**) Fatih***, H.Engin***, Berkay** (54-Samet**)
SARI KARTLAR: Fahri (Alaçatıspor) Berkay, Fatih (Turgutluspor)
GOL: Dk. 86 Kaan (Turgutluspor)
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk. 36 sol çaprazdan ceza alanına sokulan İsmet ceza alanı içerisinde sert vurdu İzzet gole izin vermedi.
Dk. 67 Samet'in derinlemesine pası ile buluşan Ferdi sol taraftan ceza alanına sokuldu, bu oyuncunun sert şutu yan ağlarda kaldı.
Dk. 70 Samat'in sağ taraftan ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kaan topu kaleciye nişanladı. Turgutluspor net gollük pozisyondan faydalanamadı.
Dk. 74 Derinlemesine pas ile topla buluşan Ferdi yaklaşık 25 metreden bekletmeden sert vurdu kaleci iki hamlede topa güçlükle sahip oldu.
Dk. 86 Ferdi'nin sağdan ortaladığı topa iyi yükselen Kaan topu ağlara yolladı 0-1
MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmayı Turgutluspor Başkanı Hakan Sezer. Turgutluspor yönetimi ve Alaçatıspor yönetimi ile birlikte izledi.
Tugutluspor tarftarı Alaçatı'ya 200 kişilik çıkartma yaptı
Kaan'ın 86. dakikada attığı gol sonrası, Turgutluspor taraftarının bulunduğu tribünün tel örgüleri yıkıldı. Polis Turgutluspor taraftarını güvenlik gerekçesiyle dışarı çıkartmak zorunda kaldı.
Editör: TE Bilişim