Siyah-Beyazlı yönetim kongrenin üzerine aylar geçmesine rağmen transfer yasağını kaldıramayarak Manisasporlu taraftarları derin bir endişeye soktular25 Haziran 2016 tarihinde yapılan olağan genel kurulda 251 delegenin oyunu alarak göreve gelen Başkan Abdullah Mergen ve ekibi bugüne kadar transfer yasağının kaldırmak ile ilgili somut bir adım atamadı. Maddi anlamda henüz kayıtlarda bir adım attığı görülmeyen Manisaspor yönetiminin transfer yasağını nasıl kaldıracağı merak ediliyor. Her fırsatta kendi şovunu yapan Başkan Abdullah Mergen'in nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor.
MANİSASPOR YÖNETİMİ NE KADAR PARA VEREBİLECEK?
Kongre süresince Manisaspor'u bırakmamak adına her türlü adımı atan mevcut yönetim, bir gelir sağlayamazsa iş başa düşecek gibi görünüyor. 2 milyon 100 bin TL olan transfer yasağını 15 kişiden oluşan yönetime bölündüğünde adam başı 140 bin TL yapıyor. Adam başı 140 bin TL para bulunması Manisaspor'u ilk etapta refaha kavuşturmuş olacak. Manisaspor'u her zaman çok sevdiğini söyleyen ve bu işe baş koyduklarını açıklayan Manisaspor'un 15 yöneticisinin transfer yasağını kaldırılması isteniyor. Yasağın kalkmaması halinde taraftarlarda yönetimin kendi ceplerinden 140'ar bin TL verip, Manisaspor'a olan sevgilerini ve bağlarını görmek istediklerini açıkladılar.
TARAFTAR GÖZLE GÖRÜLÜR HAMLE BEKLİYOR
PTT 1.Ligi'ne yükselmesine rağmen sıkıntılarından kurtulmayı bir türlü başaramayan Manisaspor'da sezonun başlamasına az bir süre kala taraftarların akıllarında birçok soru işareti bulunuyor. Haziran ayında yapılan kongrede devam kararı alarak adaylığını açıklayan Başkan Abdullah Mergen 251 oyla yeniden başkanlığa seçilmişti. Göreve yeniden seçilen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, ilk iş olarak transfer yasağını kaldıracaklarını açıklamıştı.
AYLAR GEÇTİ TRANSFER YASAĞI KALKMADI
Ancak 2 milyon 100 bin TL ödemesi gereken yönetim, faturanın biraz daha kabarmasıyla şoka uğramış, kadroya transfer olan isimlerin lisanlarının çıkarılması için bu paranın yatırılması gerekiyor. Yoksa Manisaspor'u 19 Ağustos'ta başlayacak lig öncesi kötü günler bekliyor. Maddi anlamda dar boğazda olan siyah-beyazlı yönetim ‘reklam teklifleri alıyoruz' demesine rağmen hala yeni bir isimle sponsorluk anlaşması imzalamaması kafalarda soru işaretleri bıraktı. Formasında her hangi bir reklam olmayan Manisaspor'un yeni sezonda sıkıntılar yaşamaması için mutlaka maddi destek bulması gerekiyor. Forma göğüs reklamı, forma sırt reklamı ve şort reklamı için henüz resmi bir anlaşma yapamayan yönetime Manisaspor taraftarları tepki gösteriyor.
Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden Başkan Abdullah Mergen ve yönetimini eleştirip, "Bu sorumluluğu üstlenenlerin çözüm planı vardır inşallah. Taraftarlar olarak açıklama bekliyoruz. Boş kelime cambazlığına gerek yok, icraat istiyoruz." gibi paylaşımlarda bulunması dikkatlerden kaçmadı
Editör: TE Bilişim