Sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenler için büyük fırsat! Sağlık Bakanlığı'nın İŞKUR işbirliğiyle düzenlediği 8 bin işçi alımı kura çekimi ile belirlenecek. Sağlık Bakanlığı'nın işe alım süreci hakkında bilgilendirme yapıldı. İş arayanlar için önemli bir fırsat olan bu alımların detayları şu şekilde:

İŞKUR üzerinden yapılan başvurularla başladı. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra, kura çekimi ile devam edecek.

Kura Çekimi Tarihi

Kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çekim, sabah 09:00'dan akşam 18:00'e kadar sürecek ve Sağlık Bakanlığı'nın Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Sonuç Açıklama

Kura çekimi sonrasında, sonuçlar hemen açıklanacak. Adaylar sonuçları Sağlık Bakanlığı'nın resmi web sitesinden öğrenebilecekler.

29 Nisan Manisa altın fiyatları 29 Nisan Manisa altın fiyatları

Neden Kura Çekimi Yapılıyor?

Sağlık Bakanlığı, işe alım sürecinde şeffaflığı ve adil bir seçim mekanizmasını garanti altına almak için kura çekimini tercih ediyor. Mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek bu kura çekimi, adayların eşit şartlarda değerlendirilmesini sağlıyor.

Başvurular ve İşe Alım Süreci

Başvurular noter huzurunda ve canlı yayınla kura çekilişi ile sonuçlandırılacak. Bu süreç, Sağlık Bakanlığı'nın personel ihtiyacını karşılarken, birçok kişiye de istihdam fırsatı sunuyor. 

Kaynak: Haber Merkezi