Cumartesi günü Samsunspor deplasmanında Manisaspor’u izledim. İçim acıdı. Samsunspor’da yaşanan birlikteliğin niye bizde olmadığını düşündüm? Yaklaşık 40 yıldır Manisaspor ’un içindeyim. Bu sahipsizlik tablosu çoğu zaman aynıydı. Manisaspor 2-0 yenildi. Yenilmesi de normal. Çoğu oyuncusunu kaybetmiş onur mücadelesi veren bir takım. Karşı taraf çok mu iyi derseniz? Tabi ki de hayır. Samsunspor’a kayyum atanmıştı. Ama şehrin Valisi takıma sahip çıkmış. Transfer yasağını kaldırmış ve Manisaspor maçı için prim vermişti. Samsun Valisi Osman Kaymak uğraşlarının sonucunu sahada aldı ve Manisaspor’u 2-0 yendiler. Ama şunu net söyleyeyim Manisaspor ’da giden isimler kadroda olsa siyah-beyazlılar Samsun’da kazanan taraf olurdu. Artık harekete geçmek lazım. Yasak için son 3 gün. Manisaspor için süre daralıyor. 

ORGANİZASYONA KATILMAK İSTEDİM AMA KATILAMADIM 

Cumartesi akşamı 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı beni arayıp dün Cumhuriyet meydanında gerçekleştiren organizasyona davet etti. Dün bu organizasyona gidemedim. Çünkü ayağımda sıkıntı yaşadım. Ağrım vardı. Tüm Pazar evde oturup maçları takip ettim. Yazımı bile telefonla yazdırdım. Benim yerime oğlum Gökhan organizasyonu takip etti. Oradaki havayı bana anlattı. Altan Çakıcı ve ekibini kutlarım. Manisaspor için birlikteliği sağlamaya çalışıyor. İnşallah bu sefer olur. 

TANER HOCA’YLA YARIN VALİ BEY’DEYİZ 

Cumartesi günü Manisa’ya gelen AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile iki gündür Manisaspor ile ilgili telefon trafiğinde bulundum. Fikir alışverişinde bulunduk. Tüm bunların sonucunda AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur dün beni aradı ve ‘Valimiz Mustafa Hakan Güvençer yarın saat 11.00’da seni bekliyor abi’ dedi. Bende Taner Hocayı aradım. Bugün Taner hoca ile birlikte Vali Bey’in yanına gidip Manisaspor ’un sorunlarını ele alıp çözüm arayacağız. İnşallah Manisaspor ‘un yarasına merhem oluruz.