Pazar günü saat 21’de Galatasaray Fatih Terim önderliğinde Süper Lig Şampiyonluğu’nu ilan ediyordu. Maçı büyük oğlum Gökmen ile izledikten sonra gururlu ve mutluyduk. Bir hafta da ki kupa kazanmak her baba yiğidin harcı değildir. Bu sezon ne zaman kükreyeceği belli olmayan Aslan bunu başardı. Galatasaray divan kurulu üyesi Sevgili Sümer Oral abim aradı. “Neredesin” diye. Bende “Şampiyonluğu kutluyorum 8 Eylül Meydanı’nda” dedim. Benim beğenmediğim zaman zaman yerden yere vurduğum Fatih Terim ve Galatasaray şampiyon olmuştu. Hem Ziraat hem de Süper Lig’de. Boşuna imparator dememişler Fatih Terim’e. Bundan sonra konuşma sırası onda.

Galatasaraylı olmanın gururunu yaşadım. Pazar akşamı ve Pazartesi günü Manisa’da da ne çok Galatasaraylı varmış. Bir anda cadde ve sokaklar benim gibi Galatasaray formasını giyip taraftarlarla doldu. Bizim Enis Çanlı da öyle. Söğüt altı kahvesinde dostlarla Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutluyorduk. Oğlum Gökhan’da, torunum Ertuğrul ile mutluydu.

Dün öğleden sonra berberim Fevzi’ye gittim. Şampiyonluk tıraşımı oldum. Sevgili dostum Çapala Mehmet’e resmimi çekmesini istedim. Berber Fevzi de Galatasaraylıymış. Tıraşım bitince üzerimde Galatasaray forması ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nin toplantısına gittim.

Başkan Ergün’ün Basın Danışmanı Cihat Taysi ordaydı. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun basın danışmanı Mustafa Abadan’da gelince beni şampiyon Galatasaraylı olarak kutladılar. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç’la birlikte geldi. Fenerbahçeli Başkan Ergün “Tebrik ederiz” dedi. Beraber yürürken “Galatasaray forması hakiki mi?” dedi. Bende “Evet” dedim. Başkan Ergün, “Sana Büyükşehir Belediyespor forması verelim” dedi. Ben de “Yazın Çeşme’de bol bol giyerim.” dedim.

Bu arada Basın Danışmanı Mustafa Abadan beni Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile tanıştırdı. Dün Galatasaraylı olarak keyfim çok yerindeydi. Herkese takıldım. Gören de Galatasaray’ın şampiyonluğundan dolayı beni tebrik etti. Yeni Asır’ın acar muhabiri Cüneyt Hasçelik de Belediye Meclis Toplantısı’nda beni tebrik edenlerin arasındaydı.

Gazeteme giderken OSB’nin Başkan Danışmanı Nihat Akyol’la yoldu karşılaştık. “Aslan Galatarasaylı” dedi. Nihat abiyi görünce mutlu oldum. Bugün iftar yemeklerine Esra Kale ile birlikte gideceğim. Rahmetli Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel boşuna dememiş. “Kazan da gel” diye. Galatasaray Başakşehir’i yenerek Süper Lig kupasını kazanınca Galatasaraylı olmanın değeri arttı. Hey gidi kavanoz dipli dünya hey. Hep güçlü olacaksın..