Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün geçen hafta yoğun bir tempoda çalıştı. Manisalıların dört gözle beklediği imar için görüş alışverişinde bulunmak üzere Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi. İmar planı çalışmalarını canla başla sürdüren belediye başkanları ve kurmay heyeti çalışmaları bir an önce tamamlayarak Manisa’ya nefes aldırmak için büyük gayret sarf ediyorlar. Ara sıra Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler’in yanına gittiğimde imardan sorumlu Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu ve Ulus Kotluca ile karşılaştığımda kendilerine takılıyorum “İmar için Manisa daha ne kadar bekleyecek?” diyerek. Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu da “Gece gündüz çalışıyoruz. İmarın sonuna yaklaşıyoruz.” cevabını veriyorlar.

Geçen hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin bir araya geldiği imar konusunun görüşüldüğü toplantıya üç belediyenin de kurmayları katıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Mehmet Palabıyık, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Attila Efendioğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş, Mustafa Irmak ve İmar ve Şehircilik Müdürü Hakan Akgöl çalışmaların son durumu hakkında üç belediye başkanına bilgi sundular.

Yeni yılda Manisa’nın yeni imar planını vatandaşlar dört gözle bekliyor. İnşaat sektörünün canlanması imar planının açıklanmasına bağlı. İnşallah en kısa zamanda sonlanır. Beklentiler karşılanır. Dört gözle beklenen yeni imar planı açıklandığında sevinen de olacak üzülen de.

BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Cumhur İttifakının Manisa’daki Belediye Başkanları ve İl başkanları ile Giritligil Otelde bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesinden sonra Başkan Ergün’ün ev sahipliğindeki yemeğe geçildi. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Mehmet Ali Özkan, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Ömer Baysal’ın da katıldığı yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kırkağaç Belediye Başkanı İsmail Gedüz, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Mehmet Güzgülü, Dilşat Ulaş, Mehmet Palabıyık ve Ahmet Tonguç da vardı. Yemek hayırlara vesile olsun. Bu sevgi ömür boyu devam etsin Manisa’mız için.