İzmir Menemen ve Manisa Salihli arasında yolculuk yapmak için tren seferleri rağbet görüyor. Otomobil yolculuğuna göre daha uygun olan tren yolculuğu aynı zamanda daha güvenli ve daha konforlu. Menemen Salihli tren saatleri ve seferlere dair merak edilenleri paylaştık!

Menemen Salihli Tren Saatleri

Menemen İstasyonu’ndan Salihli İstasyonu’na günde 5 sefer düzenleniyor. Bu seferlerin birincisi saat 08.18’de, ikincisi ise saat 20.40’ta gerçekleşiyor.

Menemen Salihli tren saatleri 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

Kalkış Saati

Varış Saati

08.18

10.11

11.50

13.40

13.52

15.40

16.03

17.55

20.40

22.43

 Öneri: Salihli Gezilecek Yerler: Manisa’nın Tarih Noktası Salihli’de Görülmesi Gereken 10 Rota!

Menemen Salihli Tren Saatleri 5

Menemen Salihli Tren Durakları

Menemen Salihli arası sefer gerçekleştiren trenler bazı duraklara uğruyor. Trenler, bu duraklardan yolcu alıyor ya da duraklara yolcu indiriyor. Menemen Salihli arasında 5 durak bulunuyor.

Menemen Salihli tren durakları şu şekildedir:

  • Menemen
  • Muradiye
  • Manisa
  • Turgutlu
  • Urganlı
  • Ahmetli
  • Salihli

Menemen Salihli Tren Bileti Fiyatları

Menemen Salihli tren seferlerinin fiyatları bu yolculuğu yapacak yolcular tarafından araştırılıyor. Menemen Salihli tren bileti ücreti seçilen mevkiye göre değişiklik gösteriyor.

Menemen Salihli trenlerinde 2 mevki bulunuyor. 2+1 şeklinde dizayn edilen yatar koltuklardan oluşan vagonlar 1. mevki olarak adlandırılıyor. 2. mevkide ise yataklı vagonlar bulunuyor.

Menemen Salihli tren fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • Menemen Salihli tren ücreti koltuk bulunan 1. mevkide yolculuk yapmak isteyen yolcular için 95 TL, yataklı 2. mevki için ise 970 TL’dir.

Menemen Salihli Tren Saatleri 1

Menemen Salihli Tren Bileti Nasıl Alınır?

Menemen Salihli arasında yolculuk yapacak olan kişiler, Menemen Salihli tren biletini nasıl tedarik edeceklerini merak ediyor. Manisa Salihli tren biletine sahip olmak için birden fazla yöntem kullanılabilir.

Manisa Salihli tren bileti nasıl alınır sorusunun yanıtı şu şekildedir:

  • Menemen Salihli tren bileti almak isteyen kişiler Menemen İstasyonu ya da Salihli İstasyonu’ndaki gişelerden bilet sahibi olabilir.
  • Online şekilde bilet almak isteyen yolcular, TCDDnin internet sitesinden bilet alımını gerçekleştirebilir.
  • Telefon aracılığıyla bilet almak isteyenler TCDD’ye ait 444 82 33 numaralı çağrı merkezini arayabilir.

Menemen Salihli Arası Kaç Km?

Menemen Salihli arası mesafe tercih edilen yolculuk çeşidine göre değişiklik gösteriyor. Otomobil ile tren yolculuğu arasında mesafe farkı bulunuyor.

Menemen Salihli arası kaç km sorusunun yanıtı kullanılan araca göre şu şekildedir:

Dikkatli izleyiciler yakaladı... Bahar dizisindeki çekim hatası yakalandı Dikkatli izleyiciler yakaladı... Bahar dizisindeki çekim hatası yakalandı
  • İzmir Menemen ve Manisa Salihli arasındaki mesafe otomobil yolculuğu ile 83 km’dir. Aynı bölgeler arasındaki mesafe tren yolculuğu ile 65 km’ye düşüyor.

Menemen Salihli Tren Saatleri 2

Menemen Salihli Trenle Kaç Saat?

Menemen Salihli tren seferlerinin kaç saat sürdüğü yolculuk yapacak kişilerin merak ettiği konular arasında bulunuyor. Manisa Salihli tren seferleri her sefer için farklı sürelerde gerçekleşiyor. Ama yine de bu konuda ortalama bir süre söylemek mümkün.

Manisa Salihli trenle kaç saat sorusunun cevabı şöyledir:

  • Manisa Salihli arası mesafe trenle 1 saat 54 dakikada katediliyor.

Muhabir: Özkan Çelik