Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık V.A.Ş. hayatını kaybetti. Acı olay dün saat 17.00 sıralarında Şehzadeler ilçesi Tunca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne E.Ş. ve baba M.Ş., minik V.A.Ş. ve ikizi Y.Ş.'yı, işleri sebebiyle dedesi V.Ş. evine bıraktı. Minik V.A. evde oynadığı sırada devirdiği komodinin altında kaldı. Durumu fark eden anneanne Ö.Y. hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Otomobil hırsızlığı saniye saniye kamerada! Otomobil hırsızlığı saniye saniye kamerada!

Hastaneye kaldırılan V.A.Ş., burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bir acı haber de V.A.’nın büyük dedesi A.Y.’den (90) geldi. Bir süredir yaşlılığa bağlı sebeplerden rahatsızlığı bulunan büyük dede A.Y. gece saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

Torun ile büyük dedesi için bugün öğle namazı sonrası Yunusemre ilçesindeki Attar Hoca Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede baba M.Ş. ve anne E.Ş. ayakta durmakta zorlandı.

Tabutuna bağlanan balon yürek dağladı

Hayatını kaybeden 15 aylık V.A.Ş.'nın tabutuna en sevdiği çizgi film karakterinin balonu bağlanırken, görenlerin yürekleri dağlandı. Dede ve torunun cenazesi öğle namazını müteakip gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: İHA