Türkiye sıcakların etkisinden sıyrılarak yeni bir geçiş yaşayacak. Hafta sonu belli bölgelerde kuvvetli yağış geçişleri yaşanacak. Özellikle Manisa, Uşak, Afyon, Kütahya, İzmir,  Ankara ve İstanbul’da yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.  Yağışların etkili olması beklenirken vatandaşların hazırlıklarını yaparak planlarını hava durumuna göre oluşturması isteniyor.

Manisa Hava Durumu: Sıcaklara Yağmur Arası

Manisa'da hava durumu önümüzdeki günlerde değişkenlik gösterecek. Güneşli ve sıcak günlerin ardından gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Vatandaşlar, sıcaklardan faydalanırken aynı zamanda şemsiyelerini de yanlarına almayı unutmamalı. Hava durumu uzmanları, hava koşullarının değişkenlik gösterebileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

03 Mayıs Cuma: Hava çok bulutlu olacak. Sıcaklık 15°C ile 28°C arasında değişecek. Nem oranı ise yüzde 33 ile yüzde 83 arasında olacak.

Başkanlar engelli bireylerle bir araya geldi Başkanlar engelli bireylerle bir araya geldi

04 Mayıs Cumartesi: Gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık 15°C ile 24°C arasında değişecek. Nem oranı yüzde 32 ila yüzde 84 arasında olacak.

05 Mayıs Pazar: Çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 14°C ile 23°C arasında değişecek. Nem oranı ise yüzde 38 ila yüzde 94 arasında olacak.

06 Mayıs Pazartesi: Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 11°C ile 24°C arasında değişecek. Nem oranı yüzde 27 ila yüzde 79 arasında olacak.

 

Muhabir: Özkan ÇELİK