Samet Gümüş Avrupa şampiyonu oldu Samet Gümüş Avrupa şampiyonu oldu

Çeşitli kategorilerde gruplarını lider tamamlayan kırmızı-siyahlıların U17 Takımı, Play-Off’ta karşılaştığı Manisa 1965 Spor Kulübü’nü 7-4 mağlup etmeyi başardı.

U17 Ligi’nde adını Play-Off’lara yazdırma başarısı gösteren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, ikinci hafta karşılaşmasında Manisa 1965 Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Sekiz Eylül Stadı’nda gol düellosuna sahne olan müsabakayı kırmızı-siyahlılar 7-4 kazanmasını bildi. İlk maçında Egespor ile 3-3 berabere kalan ekibimiz, ikinci maçını kazanarak yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı. Manisa 1965 Spor Kulübü karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapatan takım, ikinci yarıda bir ara farkın kapanmasına rağmen farka koşmasını bildi. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U17 Takımının gollerini Ahmet Koç (3), Metin Can Özcan (2), Mehmet Emre Demir ve Aras Güngör kaydetti. Manisa ekibi 3.hafta karşılaşmasında Kırkağaç Teknik ile kozlarını paylaşacak.

Gökkaya: Daha Net Göreceğiz

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü İdari Koordinatörü Bülent Gökkaya, “Bu işe gönül vermiş bir başkanımız var. Yarışmacı alt yapı takımlarımız önemli işler yapmakta. Bu takımlarda birbirinden değerli isimler var. Onları da önümüzdeki süreçlerde daha net göreceğiz. Biz doğru olan işi yapmaya devam edeceğiz. Manisa Yıldız Spor Kulübü kısa sürede çok daha iyi yerlere gelecektir. Yaş kategorilerinde yoluna devam eden ve kırmızı-siyahlı formayla mücadele eden tüm oyuncularımızı tebrik ediyoruz ve kalan maçlarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Muhabir: Mahmut ASLAN