Manisa’da 1000’e yakın üyesi bulunan Genç Sağlık Sendikası açıldı. Kamu Birliği Konfederasyona bağlı Genç Sağlık Sendikası açılışı Uncubozköy’de bulunan Manisa Meydan AVM’de gerçekleşen açılışa Kamu Birliği Konfederasyonu Başkanı Osman Kaya, TEÇ-SEN Manisa İl Temsilcisi Bülent Ecevit Özbek ve sendika üyeleri katıldı.

Genç Sağlık Sendikası Manisa Şube Başkanı Oğuz Ay, Manisa’da bir yıl önce kurulduklarını belirterek, şube binasını açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Ay, “3 kişi başladığımız bu yolculuğumuzda bugün bu noktaya geldik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Sağlık çalışanlarımızın hakları için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Manisa’da en kısa zamanda yetkiyi alacağımıza inanıyorum. Buna bazı ilçelerde başladık” dedi.

İzmir ve Manisa’nın deprem tehlikesi İstanbul’dan yüksek! İzmir ve Manisa’nın deprem tehlikesi İstanbul’dan yüksek!

Kamu Birliği Konfederasyonu Başkanı Osman Kaya, “Bu noktaya ulaşabilmek bir başarıdır. Başarı bunu yokluk içerisinde yapabilmektir. Hiçbir imkan yokken sıfırdan alıp buraya getirmek bir başarıdır. Bu başarının taçlandırılması gerekiyor. Hem Manisa’da hem Türkiye’de bunun sağlanması lazım. Çocuklarımızın daha güzel yarınları için bu mücadeleyi veriyoruz. Bu sendikal mücadelede Oğuz başkanım ve ekibi çok kısa bir sürede Manisa’da bu başarıyı gösterdi. Bundan sonra bunun yetkiyle taçlanması gerekir. Bunun başkanımızdan, üyelerimizden bunu sözünü istiyoruz. İnanıyorum ki yetkiyi alarak yetki bayrağını asacaksınız” dedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK