ilan.gov.tr. arsa, tarla, bina, araç ilanları yayımlamaya devam ediyor. Bu kapsamda ilan.gov.tr. Salihli’de 2 katlı binanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Bir borçtan dolayı satışa çıkarılan taşınmazın ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/59 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabileceği belirtildi.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları hakkında şu bilgiler verildi:

Satışa konu olan taşınmazın Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Kırveli Mahallesi 2394 ada ve 6 parselde kayıtlıdır. Taşınmaz Kırveli ve Gümüş Camilerine, Alpaslan ve Akaydın İlkokullarına, Şazimet Uysal Ortaokuluna, Türkbirliği Anadolu Lisesine, 11 No’lu Nuriye Özbaş Aile Sağlık Merkezine, 112 Acil Sağlık İstasyonuna, Çelik Polis Karakoluna ve Özgürlük Parkı gibi kamu ve sosyal alanlara yürüme mesafesinde olduğu görüldü.

Yerleşim alanı içinde bulunan ve ana caddelere yakın konumda olması sebebiyle mahalle ve şehrin çeşitli bölgelerine kolay ulaşım imkanı sağlar. Minibüs ve taksi gibi ulaşım araçları kullanılarak ulaşım sağlanabilir.

Tüm altyapı ve belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Yakınlarda park, okul binası, küçük market, fırın, kıraathane, cami gibi kurum ve iş yerleri bulunmaktadır.

Salihli Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 26/01/2024 tarihli 1211 sayılı yazısına ve Manisa Büyükşehir Belediyesi e-imar uygulaması üzerinden yapılan incelemeye göre, parselin 1/1000 ölçekli imar planında Konut Alanı ve Yol Kullanımı olarak belirlendiği ve yola terk işlemi gerektiği belirtilmiştir. Yola terk işlemi yapıldıktan sonra, yapılaşma şartları Nizam 3 Kat (B-3) ve arka bahçe mesafesi 5.0 m olarak belirtilmiştir.

Taşınmazlar yaşları ve mevcut durumları itibariyle bakım ve tadilat gerektirmektedir. Doğalgazlı olup, ana yapıda asansör bulunmamaktadır. Parselin bulunduğu alan, bitişik nizam 3 kat imarlı alanda yer almaktadır ve yola terkinin yapılması gerektiği vurgulanmıştır.

Aşınma paylarına ilişkin oranları gösteren cetvel (2.12.1982 tarihli ve 17886 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır) uyarınca, yapının yıpranma payı %30 olarak belirlenmiştir. Taşınmazın 1/2 hissesi borçluya ait olan hisse satılacaktır.

Adresi: Manisa İli, Salihli İlçesi, Güneş Mahallesi 428 Sokak İle 431 Sokağın Kesişiminde No:10-1 Salihli/Manisa Adresinde; Tapu Kayıtlarında Kırveli Mahallesi 2394 Ada, 6 Parsel Salihli / MANİSA

GDZ Elektrik duyurdu! 9 Mayıs Perşembe Manisa elektrik kesintisi… İlçelerin tam listesi GDZ Elektrik duyurdu! 9 Mayıs Perşembe Manisa elektrik kesintisi… İlçelerin tam listesi

Yüzölçümü: 157 m2

Kıymeti: 912.500,00 TL

KDV Oranı: %20

Kaydındaki Şerhler: Haciz şerhleri mevcut

Kaynak: Haber Merkezi