Manisa Futbol Kulübünün Salı akşamı yaptığı görkemli tanıtım toplantısının yankıları sürerken bugünde yazımı o muhteşem geceye ayırdım.

Tanıtım toplantısı iyi organize edilmişti. Her ayrıntısı düşünülmüş organizasyon Süper Lig kulüplerinin tanıtım gecelerini aratmadı. 

Başkan Cengiz Ergün kulübün tarihini ve başarılarını anlatan videoyu izlerken çok duygulandı ve göz pınarları doldu.

Biz Manisayız sloganı ile hazırlanan video da büyük beğeni aldı.

Cengiz Başkan’ın dediği gibi iktidarsan muhalefetinde olacaktır. Bu muhteşem geceyi eleştirenler klasik Manisa mantığı ile hareket edenler yarın nasıl birbirine selam verecek merak ediyorum. Bir kentin birden fazla takımı olamaz mı? Örnekler o kadar çok ki Adanaspor, Adana Demirspor- Ankaragücü, Gençlerbirliği aklıma gelen ilk örnekler Manisa artık kabuğunu kırmalı geçmişten bugüne yaşadığımız kısır çekişmelerle ne hale geldiğimiz ortada. Manisa adı gibi Büyükşehir olmalı artık, bütünleşmeli Akhisarpor’u, Salihlispor’u, Somaspor’u, Turgutluspor’u, Manisaspor’u, Manisa Futbol kulübünü bağrına basmalı. Aynı şehrin takımları arasında ezeli rekabet denen bir terim var. Aynı şehrin takımları kendi arasında ezeli rekabet yapabilir. Ama dışarıdan gelen takımlara karşı bir bütün olmalıdır.

Ben inanıyorum ki birlik ve beraberlik olursa tüm Manisa takımları liglerde hak ettiklere yere gelecektir. Başkan Cengiz Ergün’ün stad müjdesini hayal olarak nitelendirenlere de bir çift sözüm var. Başkanın yakın geçmişte yaptıklarına ve gerçekleştirdiği projelere bir bakın derim. Tarık Almış Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, Ertuğrul Dilek Spor Tesisi, Tevfik Lav Spor Tesisi, Sümerpark, Mümin Özkasap Stadı, Necmi Temizel Spor Tesisi, Fikri Bayrıl Spor Tesisi, Halil Onultmak Spor Tesisi Yenileme, Salihli Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, Turgutlu Nurgül Fidan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu sizce bu tesisleri yapan Başkan Ergün Manisa’ya yakışan bir stad yapamaz mı? Bence yapar hem de en alasını yapar.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk halkının kaderini belirleyen Zafer Bayramı…

30 Ağustos Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının yurdumuzu düşmanlardan temizlediği bugün de Zafer Bayramımızı kutluyor ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ne mutlu Türküm Diyene…