Dün Mümin Özkasap stadında Samsun’da  tahlisiz bir şekilde berabere kalan Manisa Futbol Kulübü hırsını 1922 Konyaspor’dan  çıkardı. 6 gol attı, 2 gol yedi ama Manisa FK bu ligin üstünde bir takım hüviyetini taşıdığım keyifle seyrettim. Bir Serdar Deliktaş var.  Enteresan bir yapıya sahip Allah ona meşin yuvarlağı her dokunuşunda gol yapma meziyetini bağışlamış. Dün Osman Tolu ile maşı seyrederken 3 gol atan Serdar Deliktaş için Osman Talu “ Böylesine yeteneğe sahip olan Manisa’nın sırtı yere gelmez.Her maçı kazanır.” Dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Kulüp başkanı Mevlüt Aktan Başkanvekili Engin Anlı ve yöneticiler dünkü galibiyetten çok memnun kaldılar.

Dün stada Talu çiftliğinin ortağı Osman Talu ile gittik. Başkan Danışmanı olan Cihat Taysi, Ertan Korkmaz’da ordaydı.  Başkan Cengiz Ergün gelince Osman Taluyu  kendisi ile tanıştırdım. Şeref Tribününde  yerimizi aldık. Takım listesine ve puan durumuna baktım. 1922 Konya zayıf ekip hüviyetinde olması gerekir derken maç başlaması ile üç dakikada üç gol kaçırdı. Manisa FK sonra ardı ardına ilk yarıda 4 gol attı. İkinci yarıdaki 2 gol ile skoru 6-2 yaptı.  Bakan vekili Engin Anlı “Samsun’da da böyle güzel futbol oynadık” diyerek Samsundaki kaçan 3 puanın şansızlık olduğunu dile getiriyordu. Olsun ligin başında Manisa FK 7 maçta 19 puan  toplamasının faydalarını ligin ortasında görecektir.

CİHAT TAYSİ BAŞKAN ERGÜN’ÜN DANIŞMANLIĞINA ATANDI

Büyükşehir Belediyesi’nin Salı günü meclisi vardı. Bende meclis toplantısı için Kültür sitesine gittim. Başkan Cengiz Ergün’le birlikte olduk Meclis gündemine bakmadım. Meğerse Başkan Cengiz Ergün’ün Basın danışmanı Cihat Taysi’nin kadro değişikliği meclisten geçecekmiş. Öğrenince Cihat’a “ Meclis bitince buluşalım ve kutlayalım” dedim.  Mecliste Cihat Taysi’nin Başkan Danışmanı olmasını söyleyen maddeyi oy birliği ile geçirmiş anlayacağınız.  Basın Danışmanı  Cihat Taysi bundan sonra Başkan Danışmanı  sıfatı ile basın işlerini yönetecek.

Cihat Taysi’yi Büyükşehir Belediyesinde göreve başladığı zaman tanıdım. Üzerinden dolu dolu  dört yıl geçmiş. Büyükşehir Belediyesinde İnternet Televizyonunun hayata geçmesini sağlamış gece demeden gündüz  çalışkanlığı ile Başkan Cengiz Ergün’ün gözüne giren Cihat kardeşimizin yeni kadrosunu Organize Sanayi Bölgesi Lokalinde İstanbul’dan gelen Yunt dağdaki  Talu Çiftliği’nin  ortaklarından Osman Talu ile birlikte kutladık. Cihat Taysi’nin yeni kadrosu Başkan Danışmanlığı hayırlı uğurlu olsun. Çalışanı Allah’ta sever .  Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de çok sever.