MHP Manisa Teşkilatı, Kurban Bayramı'nın 2. günü il teşkilatı binasında bayramlaştı. Bayramlaşmaya MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve partililer katıldı.


Bayramlaşmada konuşan MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Türkiye'nin şuanda bir savaş içerisine sürüklenmek istendiğini ve bu nedenle toplumun şimdi bayramlaşmalardaki kardeşlik ve barış duygusuna daha çok ihtiyacı olduğunu vurguladı.


"2011 YILINDA BİZ BUNU SÖYLEDİK''


MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay bayramlaşma töreninde gündemdeki konu teskereye değindi. MHP'li Akçay, 2011 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Güneydoğu'daki sınır bölgelerinde bir tampon bölge oluşturulması konusunda çağrılar yaptığını belirterek, "MHP, bugünlerde yaşanacak olan sıkıntıyı daha önceden gördüğü için 2011 yılında belirli bölgelerde tampon bölge oluşturulmasını ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini ifade ettik. Ama AKP her zamanki gibi söylemlerimize kulak asmadı ve dinlemedi'' diye konuştu.


SORUMLULUK AK PARTİ'NİN


Tezkerenin kararının tüm sorumluluğunun AK Parti'de olduğunu dile getiren Akçay, "Bundan sonra top ve yetki her zaman olduğu gibi hükümetin elindedir. Bu tedbirler daha sınırlarımıza gelmeden alınmalıdır. Bugün 1,5 milyon Suriyeli, sel sevil bir şekilde Türkiye'nin her tarafına dağılmıştır. Bu tezkerenin doğru bir şekilde uygulanması için takipçisi olacağız" diye konuştu.


"İSTERLERSE SEÇİMİ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAPALIM''


AK Parti kulislerindeki 2015 yılı seçimlerini 2 ay önceye alınması söylemlerini de değerlendiren MHP'li Akçay, "MHP için herhangi bir değişikliğin olmaz. Genel başkanımız ve partimizin yetkili organları gerekli açıklamayı yapar. MHP her zaman seçimlere hazır olmuştur. İsterlerse genel seçimleri önümüzdeki hafta yapalım" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim