Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 65 mahallenin tümünde yol ile alakalı sorunları en aza indirmek çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini ifade etti.
Şehzadeler Belediyesi 2016 yılı içerisinde 800 kilometre ova yolu, 90 bin metrekare parke taşı döşeme işi çalışması yaptı.
Şehzadeler'de halkın toz ve çamurdan kurtulması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak 65 mahallemizin tamamında yol ve kaldırım çalışmalarımızı yoğun bir biçimde sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk yıl başlattığımız ova yolları düzenleme çalışmamıza tüm hızıyla devam ediyoruz. 2016 yılı içeresinde yaptığımız çalışma ile malzemeli, malzemesiz 800 kilometre ova yolu çalışması yaparak, çiftçilerimizin arazi ve bağlarına daha rahat bir biçimde ulaşmalarını sağladık. Şehzadeler'imizin 65 mahallesinin tamamında yol düzenleme çalışmalarını da sürdürüyoruz. 2016 yılı içerisinde yaptığımız çalışma ile mahallelerimizde ihtiyaç duyulan yerlerde 80 bin metrekare parke taşı döşeme işi yaparak sokaklarımızı daha temiz bir görünüme kavuşturmuş olduk. Yaptığımız parke taşı çalışması ile kimi mahallelerimizde yeni yollar yaparken bazı mahallelerimizde de bozuk olan yolları düzelterek halkımızı kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtardık. Ayrıca yollarımızı yaparken kaldırım çalışmalarımızı da tamamlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız çalışmalar ile Şehzadeler'imizin tüm mahallerinde yol sorununu en aza indireceğiz. Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın daha rahat bir Şehzadeler'de yaşaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Editör: TE Bilişim