Olay, salı günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Barış Mahallesi 299 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Y.D. (17) sokakta bulunduğu esnada bir araç yanına yanaştı. Araçta bulunan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce D.'ye tabancayla ateş açıldı. Kafasına mermi isabet eden genç kanlar içerisinde yere yığılırken, araç olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin durumu bildirilmesi üzerine sokağa polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kafasından yaralanan D., bir vatandaş tarafından Buca Seyfi D.soy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede hayatını kaybetti

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yusuf D., burada verdiği yaşam savaşını kaybetti. Hayatını kaybeden talihsiz gencin cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otomobilin ve içinde bulunanların kimliklerini kamera kayıtları ve görgü tanıklarının ifadeleriyle belirledikten sonra H.T., Ö.T. ve H.B.T. isimli şüphelileri kısa sürede yakaladı.

İfadesi pes dedirtti

Şüphelilerin emniyette verdikleri ifadelerde, tartıştıkları kişileri ararken tesadüfen gençlerle karşılaştıklarını ve tanımadıklarını belirttikleri öğrenildi. H.T.'nin ifadesinde, Yusuf D.'yi önceden tanımadığını ve lise öğrencisi olduğunu öğrenince çok üzüldüğünü dile getirip, doldur-boşalt sırasında tabancanın kazayla ateş aldığını söylediği ortaya çıktı.

Tutuklandılar

H.B.T. ve babası H.T., adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanırken, amca Ö.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ege’de KYK’da kalan öğrenciler yemekten zehirlendi! Ege’de KYK’da kalan öğrenciler yemekten zehirlendi!

Kaynak: İHA