Manisa Merkez Süper Amatör Lig de heyecan dün oynanan maçlarla devam etti. Grupta namağlup zirvede bulunun Lider Horozköyspor, dün Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde konuk ettiği Halitpaşa karşısında öldü öldü dirildi. Maçta 0-1 yenik duruma düşen Horozköyspor, 90 dakikada attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı ve zirvede ki yerini korumayı başardı.
Süper Amatör Lig de Merkez Grubunda heyecan dün oynanan maçlarla devam etti. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve oynadığı tüm maçları kazanmasını bilen Horozköyspor dün Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde Halitpaşa'yı konuk etti. Rakibi karşısında oldukça zorlanan Mor Menekşeler 90. dakikada attıkları golle sahadan galibiyetle ayrılmayı başardılar.
İLK GOL HALİTPAŞA'DAN GELDİ
Dün Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde oynanan karşılamada ilk gol Halitpaşa Belediyespor'dan geldi. Konuk takım Recep'in golüyle 0-1 öne geçerken Mor Menekşeler bu golle şok oldu. Horozköyspor Fadıl ile durumu 1-1yaptıktan sonra Halil'in golüyle 2-1 öne geçti. Halitpaşa, daha sonra Halil İbrahim'in golüyle yeniden beraberliği yakaladı. Maçın bu skorla sona ereceği sanılırken 90. Dakikada sahneye çıkan Horozköyspor'lu Mutlu maçın skorunu tayin etti ve Mor Menekşeler sahadan 3-2 galip ayrılarak zirvede ki yerini korudu
Editör: TE Bilişim