Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelerde hız kesmiyor. İhtiyaç sahibinin her zaman yanında olan MASKİ, abonelik işlemlerinin gerçekleştirilmesinde vatandaşlara işlem kolaylığı sağlıyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü'nün vatandaşlara ulaştırılan hizmetin kalitesini artırmak adına yürüttüğü uygulamalarına devam ediyor. Engelli, yaşlı ya da kendi imkanlarıyla abone işlerine ulaşamayacak vatandaşlar, MASKİ tarafından evlerinden alınarak, abonelik işlemlerini gerçekleştirmelerinin ardından tekrar evlerine bırakılıyor. Abone servisinde işlemleri yapılırken de öncelik sırasına sahip olan yaşlı ve engelli kişilere, MASKİ personeli işlemleri boyunca eşlik ederek yardımcı oluyor. MASKİ'nin bu uygulaması sayesinde aboneler kısa süre içerisinde ve zahmetsiz şekilde işlerini hallediyor. Hasta ve yaşlı vatandaşlara hizmet götüren MASKİ, evlere yaptığı ziyaretlerle kart dolumu, taksit ödemesi gibi abonelik işlemlerini de personeller yardımıyla gerçekleştiriyor. MASKİ personeli, hizmet binasına gelemeyecek durumda olan kişiler için 15 günde bir düzenli olarak yapılan ziyaretlerle sayaç bakiyelerini kontrol ederek, yükleme ve taksit işlemlerini abonelerin evlerinde yapıyor.
"ALLAH BU HİZMETİ VERENLERDEN RAZI OLSUN"
MASKİ'nin evinde hizmet verdiği vatandaşlardan Gülsüm Kara, "Yapılan bu hizmetten çok memnunum. İhtiyacım olunca telefon ediyorum, Allah razı olsun hemen gelip işimi hallediyorlar. Yaşlı halimizle sıcakta kalkıp dışarı çıkmak zorunda kalmıyoruz. Nasıl memnun olmam. Allah belediye başkanımızdan, bu hizmeti yapan herkesten razı olsun" dedi.
Editör: TE Bilişim