Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı 1. Anafartalar Mahallesi Ergen Caddesi üzerinde bulunan sokakta iki bina arasında asılı Türk Bayrağı, dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradığı iddia edildi. Mahalle arasındaki dev Türk Bayrağı, bir ucundan diğer ucuna doğru kesildiği tahmin ediliyor. Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ülkede birleştirici bir unsur olan Türk Bayrağı'nın kesilmesine mahalle esnafları tepki gösterdi.

"TÜRK BAYRAĞI'NI KESENLERİN GÖZLERİNE BAKMAK İSTİYORUM"
Mahalle esnaflarından Nur Yetişer, sabah iş yerine geldiği sırada Türk Bayrağı'nın kesilmiş olduğu fark ettiğini belirterek, "Söyleyecek çok şey var ama o kesenin gözlerinin içine bakmak istiyorum. O da benim gözlerimin içine baksın. Bu vatan bize emanet. Kadınlara emanet. Herkesi buraya davet ediyorum. Bizim bayrağımızı hiç kimse kesemez. Bu şekilde durmamalı yenisi takılmalı buraya" dedi.

TÜRK BAYRAĞI'YLA NÖBET TUTTU
Yetişer, yetkilileri arayarak Türk Bayrağı'nın yenisiyle değiştirilmesini istedi. Yetişer ayrıca kesen kişi yada kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağını ve bayrağın yenisiyle değiştirilene kadar önünde nöbet tutacağını söyledi.
Editör: TE Bilişim