Türkiye 1'inci Ligi'nde yeni teknik direktörü Sait Karafırtınalar yönetiminde çıktığı ilk maçta Adana Demirspor'a 90+4'üncu dakikada yediği golle 2-1 yenilen Manisaspor, 4 haftadır puan yüzü görmedi.
Ligin ilk haftasından beri 6 maçtır galibiyete hasret olan Manisaspor, son 4 karşılaşmada Giresunspor'a 3-1, Göztepe'ye 3-0, Bandırmaspor'a 4-0, Adana Demirspor'a da 2-1 mağlup oldu. Futbol Federasyonu'nun verdiği puan silme cezası, henüz puan cetveline yansıtılmayan siyah beyazlı takım, 5 puanla sondan 2'nci sırada yer alıyor. Manisaspor, yediği 16 golle ligin kalesinde en fazla gol gören takımlarından biri de oldu.
Tek sezonluk aranın ardından 1'inci Lig'e dönen Manisaspor'un bu sezonki 3'üncü teknik direktörü olan Sait Karafırtınalar, şunları söyledi:
"OYUNDA ÜSTÜNDÜK MAÇI RAKİBİMİZ ALDI"
"Maçın başından sonuna kadar oyunu biz üstün götürdük ama maalesef futbol sonuç oyunu. Müsabakayı rakibimiz aldı. Bizim 4-5 net pozisyonumuz vardı. Tartışılan bir penaltı pozisyonu da yaşadık. Mazeret belirtmek istemiyorum ama inanlmaz üzgünüm. Konsantrasyonumuzu çoğaltıp bu seviyelerde böyle goller yememeliyiz. Çalışacağız ve bunu düzelteceğiz. Çok çalışıp seri yakalayacağız."
Editör: TE Bilişim