Eşeği önce kaybedip sonra bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manisaspor, Elazığspor galibiyetini Adana Demirspor maçı ile taçlandırdı. Siyah-beyazlı futbolcular güçlü rakibine geçit vermediler ve bir hafta önce silinen 6 puanı aldıkları iki galibiyet ile geri aldılar. Bir nevi Abdullah Mergen tarafından gösterilen büyük yönetim becerisi sayesinde silinen puanlar, armanın ağırlığının farkında olan futbolcuların sahada verdiği onur mücadelesi ile geri alındı. Manisasporlu futbolcuları ne kadar kutlasak az. Bu kaos ortamında iki hafta 6 puan büyük iş. Fatih Tekke ve öğrencileri alkışın en büyüğünü hak ediyor. 

AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN TARAF BİZDİK

Maça gelecek olursak saha da ne istediği bilen rakibi iyi analiz etmiş bir Manisaspor vardı. Eksikleri olmasına rağmen sahada ayakları sağlam basan taraf Manisaspor’du. Adana Demirspor Ümit Yasin’in sol bek oynamasını iyi değerlendirip siyah-beyazlıların sol kanadından ataklar geliştirse de Mikic-Dimov ikilisi Adana Demir forvetleri ile iyi mücadele etti. Göktuğ kalede güven verdi. İsmail Haktan taraftardan aldığı moralle de saha içinde takıma liderlik etti. Özellikle duran topları çok etkili kullandı ki ilk golü böyle attık. Perovic tecrübesi ile çok iyi bir penaltı aldı ve 3 puana takımını yaklaştıran isim oldu. Rakip Adan Demirspor ise kadro kalitesinin çok altında sahada yer aldı. Bu takımda Savaş Yılmaz’ın oynamaması anlamadım doğrusu. Ama Abdülkadir ismi de Adana Demirspor için en dikkat çekici isimdi. Genel olarak ipler Manisaspor ’un elindeydi. Maçın ilk 5 dakikası ve son 10 dakikası hariç oyun olarak rakibinden üstün taraf siyah-beyazlılarda. Çok önemli bir galibiyete imza attılar. En azından bu yönetim ne kadar eksik ise biz de o kadar varız ve mücadeleyi bırakmayacağız mesajını tüm Manisalılara verdiler.

BU TAKIM BU YÖNETİMİ HAK ETMİYOR

Sahada mücadele eden alın teri akıtan Manisasporlu futbolculara baktım. Bir de Abdullah Mergen ve yönetimine baktım. Gerçekten bu takıma yazık oluyor. Saha içinde aslanlar gibi savaşan bir takımın yönetimi hovardaca puanları dağıtıyor. Bu iş böyle gitmez. İki haftadır büyük bir haraketlilik var. Ok yaydan çıktı diyorlar. İnşallah doğrudur. Bu gömlek bu yönetime çok ama çok büyük geliyor. Bir an önce reel olarak harekete geçilmeli. Yoksa alınan bu güzel galibiyetler hoş bir anıdan öteye gidemeyecek.