Bayramın birinci günü Foça'da deniz kazası geçiren Haber Gazetesi'nin Spor Sorumlusu Şenol Özşeker, Menemen Devlet Hastanesi'ndeki yoğun bakımda kendine geldi ve ailesine kavuştu. Ramazan Bayramı'nda Manisa basınını ve beni büyük üzüntüye sevk eden, başına gelen kazadan güçlü iradesi ile kurtularak sağ salim tekrar hayata dönen Şenol'u, Olay Gazetesi olarak önceki gün Akmescit'teki evinde Ertan Korkmaz, Esra Kale, Banu Ünavcı ve oğlum Gökhan ile ziyarete gittik.
DURUMUNU MERAK EDİYORDUM
Şenol Özşeker'in durumunu merak ediyordum. Oğlum Gökhan ve Gökmen kaza sonrası devamlı görüşmeler yaparak sağlığı ile ilgili bilgiler veriyordu. Evinin önüne geldiğimizde Şenol'u bizi beklerken görünce, "Şok oldum" desem yalan olmaz. Şenol, hiçbir şey olmamış gibi karşımda duruyordu. Elimi öptü, birbirimize sarıldık. Benim için bundan büyük mutluluk olamazdı. Allah'ın takdiri, verilmiş sadakası varmış.
İÇİ İÇİNE SIĞMIYOR
Abisi Nurol İran'dan bayram tatili için geldiğinde elim kaza Şenol'un başına gelmişti. Bugüne gelene kadar Menemen Devlet Hastanesi yoğun bakımda başucundan ayrılmayan Gökhan ve Gökmen'den öğrendim, böyle olaylarda aile bağlarının önemi büyük… Akmescit'teki evinin bahçesinde şırıl şırıl akan havuzun kenarında Olay ekibi olarak Şenol'la oturduk. Ailesini de tanımış oldum. Şenol 15 gün raporlu. Yuntdağ'daki evinde bir süre dinlenecek. İçi içine sığmıyor. Şenol'a kalsa hemen gazetesindeki görevinin başına dönecek.
YENİDEN DOĞMUŞ GİBİ…
Sevgili Şenol yeniden doğmuş gibi aramızda, buna da şükür. Bundan sonraki yaşamında tatsız değil, mutlu anlarını görmek temennisi ile tekrar "Geçmiş olsun" diyorum