Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik dün İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nuriye Özdemir Yılmaz’dan yeni dönem başkanlık mazbatasını törenle aldı. Törene oğlum Gökhan ile birlikte katıldık. Adliye önünde yeni dönemde meclis üyeliği yapacak dostlarımızla da bir araya geldik. AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP İlçe Başkanı Şener Özten, Şehzadeler’in iki belediye başkan yardımcısı Ahmet Songüler ve Bilal Demir, MHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Karakaş ve kalabalık bir topluluk Ömer Faruk Çelik’in mazbata töreninde adliye binasındaydı.

Oğlum Gökhan ile birlikte Ömer Faruk Çelik’i mazbatasını almaya eşi ile birlikte gelirken karşıladım. “Hayırlı uğurlu olsun” dedim ve Şehzadeler Belediyesi önünde yapılacak olan törene yetişmek için  adliye binasından ayrıldım.  Belediyenin önünde mehter ekibi marşlar çalıyordu. Ballı lokmalar törene katılanlara dağıtılıyordu. Ömer Başkan burada oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederek dualarla makamına geçerken ben ve oğlum, makamında Ömer Başkan’ı bir kez daha karşılıyorduk. Sizin anlayacağınız dün Ömer Başkan’ın mazbata töreninde de, makamında otururken de yanındaydım.

Bu arada dün Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik mazbata töreninden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyarette bulundu.

Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü saat 11.30’daki mazbata törenine katılacağım. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ise mazbatasını 14.00’da alacak. Allah kısmet ederse her ikisinin mazbata töreninde bulunmaya çalışacağım.