Gazetemiz Olay’ın haberleri kadar çalışanların kendi arasında yakaladığı uyum ve birliktelik de artık herkesin malumu olan bir gerçek. Olay, gazetecilik konusunda da aile olabilmek konusunda da oldukça iddia sahibi bir gazete haline geldi. 

Yıllar yılı kurulmuş bu sıkı bağ Ramazanlarda, mutlu günlerde, iyi kötü her günde kendini gösteriyor. Geçtiğimiz yıl da Ramazan ayında gazete çalışanları ve köşe yazarlarını ağırlayan Olay Gazetesi’nin sahibi Mevlüt Aktan dün gece de sevgili eşi Yasemin Aktan ve oğulları Altuğ ile Saruhan Otel’de bizlere ev sahipliği yaptı.

Saruhan Otel’in Müdürü Cihan Dirik’in hazırlığı enfes yemekler ve kurduğu şık sofra gerçekten iştah açıcıydı. Ramazan’ın bereketi Olay’ın iftar sofrasına yansımıştı.

Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz, Yazı İşleri Müdürü Esra Kale sayfa sekteri Tuğba Bayram, kulishaber.com’un editörü Mahmut Aslan, Reklam sorumlusu Neslihan Aközgür, Banu Ünavcı, oğlum Gökhan Aytaç, şimdi Kırkağaç Belediyesi’nde basın danışmanlığı yapan eski çalışanımız Müzeyyen Sarıefe, Tülin Çay, köşe yazarları Enis Çanlı, Bülent Hasgönüllü, Zerrin Ağar ve Deniz Türkkan geleneksel iftar yemeğine katılanlar arasındaydı.

Patron Mevlüt Aktan da liglerin tatil olmasının ardından yeni sezon hazırlıklarına başladığı bu günlerde gazetesinin emektarları aynı sofrada vücut ve gönül yorgunluğunu bir nebze de olsa atmaya çalışıyordu. Yorgunluğu yüzünden okunuyordu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısının sırrı olan Aktan, bu yıl ilk kez adım attıkları TFF 2. Lig Kırımızı Grup’ta iyi bir performans göstermiş hatta Play-Off’a kalarak yarı finale kadar ilerleyebilmiş ne var ki karşılaşma öncesi ve karşılaşma süresince oldukça çirkin olayların yaşandığı Karagümrük’e elenmişti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 2019-2020 sezonunda yüzümüzü güldüreceğine yürekten inanıyorum.

Masada büyük patron Mevlüt Aktan’ın anlattıkları da bu iyi dileklerimin gerçek olacağına bir işaret gibiydi. Aktan’ın ifadesine göre, bugüne kadar Manisa Büyükşehir Belediyespor’un en büyük destekçisi olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftar öncesi kulübe giderek, Başkan Mevlüt Aktan ile gelecek sezonunun yol haritasını çizmeye, takımın stratejisini oluşturmaya şimdiden başlamış. Ben de bu zorlu yolda kendilerine başarılar diliyorum.

Bu Ramazan ayını da böyle güzellikler arasında bitiriyoruz. Bugün Kadir Gecesi… Herkesin ettiği duaların kabul olmasını diliyorum. Salı günü de Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. 3 günlük bayramın 8 günlük tatille birleşmiş olmasının herkeste çok ayrı bir sevinç yarattığını görüyorum. Bayramınız kutlu olsun. Bayram ertesinde görüşmek üzere hoşçakalın.