FIFA, Manisaspor'un rakibi, TFF 1. Lig ekibi Denizlispor'a, gelecek iki transfer dönemini kapsayacak şekilde transfer yasağı getirdi.
Denizlispor'un eski futbolcusu Daniel Dimov'un FIFA nezdinde açtığı dava sonuçlanmış, oyuncuyu haklı bulan FIFA, Yeşil-Siyahlı ekibin futbolcusuna olan borcunu 30 gün içinde ödemesine hükmetmişti.
FIFA, daha önce 70 bin Euro civarında olan paranın yatırılmaması durumunda Denizlispor'a transfer yasağı konacağını tebliğ etmişti.

CEZANIN NEDENİ MANİSASPORLU FUTBOLCU
FIFA, 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'a, şuan Manisaspor'da forma giyen defans oyuncusu Daniel Dimov'a ödenmeyen borç nedeniyle 2 dönem transfer yasağı verdi.
Geçen hafta 241 bin Euro alacağı bulunan eski futbolcusu Norman Sylla ile son dakikada uzlaşarak 6 puan silme cezasından kurtulan Denizlispor, bu defa yakalandı.
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Disiplin Kurulu, halen Manisaspor'da forma giyen Bulgar stoper Daniel Dimov'un geçen sezondan kalan 56 bin 375 Euro alacağını 22 Ekim tarihine kadar ödemeyen yeşil siyahlı kulübe 2 dönem transfer yasağı koydu. Denizlispor yasak nedeniyle bu sezon devre arasında ve önümüzdeki sezon başında kadrosuna takviye yapamayacak.

Editör: TE Bilişim