SPOR Toto Süper Lig'de üst üste 3'üncü beraberliğini 0-0'lık sonuçla Trabzonspor deplasmanında alan Akhisar Belediyespor, tam 537 dakikadır gol atamadı.
Ligde en son 2'nci haftada oynanan Galatasaray maçının 3'üncü dakikasında Vaz Te'nin ayağından gol bulan yeşil siyahlılar, ardından teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde oynadığı 5 maçta gole hasret kaldı. Oynadığı 7 maçta toplam 3 gol atan Akhisar Belediyespor, ligin en az skor üreten takımlarından biri konumu arasına girdi. İlk hafta Kayserispor'u deplasmanda yendikten sonra 6 kaçtır galip gelemeyen 6 puanlı Akhisar Belediyespor, Süper Lig'deki en kötü dönemlerinden birini geçiriyor.
Akhisar'da sakatlığı nedeniyle haftalardır forma giyemeyen Douglao, Trabzon deplasmanında sahalara iğne yapılarak döndü. Rakiplerinin 10 net pozisyonunda gole izin vermeyen kaleci Fatih, alınan 1 puanın mimarı oldu. Defansı istenilen düzeye oturtamadıklarından yakınan Tolunay Kafkas ise şunları söyledi:
"Stoperimiz yok sayılır. Hızlı hücum yapmayı gerçekleştirmemiz için defansımızdan olumlu top çıkarmamız lazım. Gol yemiyoruz ama gol de atamıyoruz. Gol atmakta sıkıtımız var. Yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcularımız ile bir aileyiz. Takım olarak olumlu işler yapacağımıza inanıyorum. Her geçen gün bazı oyuncularımız belirgin şekilde düzeliyor
Editör: TE Bilişim