Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezleri'nin gönüllü gençleri ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri köy okullarına yönelik hazırlanan proje kapsamında Üçpınar Mahallesi Yıldız Hanım İlkokulu'nu ziyaret ederek, minik öğrenciler ile birlikte geleneksel sokak oyunları oynadı. Etkinlik boyunca palyaço ve animasyon kıyafeti giyen gönüllü gençler miniklerin keyifli bir gün geçirmesini sağladı.
Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yöneticiliği öğrencilerinin girişimiyle, Manisa Gençlik Merkezlerinin koordinatörlüğünde köy okullarına yönelik proje hazırlandı. Proje kapsamında gönüllü gençler Üçpınar Mahallesi Yıldız Hanım İlkokulu'nu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Palyaço ve animasyon kıyafeti giyen gönüllü gençler, minikler ile birlikte ip atlama, yakar top, çuval yarışı, halat çekme ve mendil kapmaca oynadı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte minik öğrenciler doyasıya eğlendi.
Gönüllü gençlerden Sabri Koyun " Gönüllülük çalışmaları kapsamında bu tarz etkinlikler hem bizim için hem de ziyaret ettiğimiz çocuklar için farklı anlamlar taşıyor. Bizim için okulun verdiği sıkışmışlık hissi dağılırken, çocuklar için de farklı bir deneyim oluşuyor" dedi.
Editör: TE Bilişim