Manisa OSB'de fabrikaları olan ve Manisa'dan tüm dünyaya açılan Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu'nun üstlendiği organizasyonların sponsoru oldu.
Bundan önce Denizlispor'a sponsor olan, yakın zamanda da Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı Stadına ismini vereceği öğrenilen Vestel, spor dünyasına bu kadar yatırım yaparken Manisa'yı es geçmesi tepkilere neden oldu.
PARAYI MANİSA'DA KAZANIYOR REKLAMI BAŞKASINA VERİYOR
Fabrikalarının Manisa'da olmasına rağmen ne voleybol ne basketbol ne de futbol takımı bulanan Vestel'in Manisa'da faaliyet gösteren spor kulüpleri yerine başka şehirlerin takımına sponsor olması herkes var da Manisa'ya yok mu sorusunu akıllara getirdi.
ANLAŞMANIN DETAYLARI;
Anlaşma kapsamında Türkiye'nin kadın voleybolunda en üst ligi, iki sezonluğuna Vestel Venus Sultanlar Ligi adını aldı. Vestel, Türk Milli Voleybol Takımları ana sponsorluğu yanı sıra, TVF tarafından düzenlenen Efeler Ligi, Kupa Voley, Pro Beach Tour ve diğer organizasyonlarının da resmi sponsorluklarını üstlendi.
Vestel, Türk voleybolunun geleceğini şekillendiren ve yüzlerce sporcunun yetişmesini sağlayan TVF Voleybol Okulları Fabrika Voleybol'u da resmi sponsor olarak destekleyecek. A Milli Erkek Voleybol Takımı, Vestel logolu formalarla mücadele edecek.
Editör: TE Bilişim