Manisa'nın Turgutlu ilçesinde evinin yakınındaki parkta yürüyüş yaparken tanımadığı bir kişinin saldırısına uğrayan 4 aylık hamile Ebru Telli'yi darp eden bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
EMNİYET BİRİMLERİ AYAKTA
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç saldırganın yakalanmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Olayın olduğu saatten itibaren arkadaşlarımız hem mağdurun durumuyla ilgili hem de şüphelinin yakalanmasıyla ilgili yoğun bir çalışma yapıyorlar. Ben de konuyu çok yakından takip ediyorum. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Bilgiç, olaya ilişkin özel bir ekip kurulduğunu da dile getirmişti.
ŞÜPHELİ YAKALANDI
4 aylık hamile Ebru Telli'yi darp ettiği düşünülen bir erkek şüpheli emniyet birimlerince yakalanarak gözaltına alındı.
İŞTE O AÇIKLAMA
Öte yandan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Bugün saat: 18.45 sıralarında ilimiz Turgutlu İlçesi Ergenekon Mahallesi Orhangazi parkında yürüyüş yaptığı esnada saldırıya uğrayan E.T. isimli 4 aylık hamile kadının İlçe Emniyet Müdürlüğümüze yapmış olduğu müracaat neticesinde; konu özel ekip kurulmak suretiyle hassasiyetle incelemeye alınmış, yapılan çalışmalar sonucu şüpheli bir erkek şahıs yakalanmıştır. Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alınan şahıs ile ilgili tahkikat devam etmektedir."
Editör: TE Bilişim