Bandırmaspor maçı sonrası takıma verilen 3 günlük iznin ardından Adana Demirspor maç hazırlıklarına başlayan Manisaspor'da dün gerçekleştiren antrenmana Harry Novillo'nun katılmaması kafaları karıştırdı. Manisaspor kulübünün sezon başı büyük umutlarla transfer ettiği Harry Novillo sergilediği performans ile beklentilerin altında kalmıştı. 24 yaşında ki futbolcunun da Manisaspor kulübü ile sorunlar yaşadığı ve finansal olarak Manisaspor'da aradığını bulamadığı iddia edildi.
ŞEHRİ TERKETMİŞ OLABİLİR
Dün Manisaspor'un gerçekleştirdiği antrenmanına katılmayan Harry Novillo'nun Manisa'yı terk ettiği iddia edildi. Geçen hafta yasadığı rahatsızlıkları yönetimine ve menajerine sunmasına rağmen çözüm bulamayan Harry Novillo'nun Manisaspor 'da saha içi ve saha dışı yaşanan olumsuzluklardan dolayı mutsuz olduğu da edinilen bilgiler arasında. Finansal olarak ta sorun yaşayan Harry Novillo'nun Manisaspor ‘da kariyerine devam etmek istemediği iddia edildi.
KULÜP İZİNLİ DEDİ
Harry Novillo'nun Manisa'yı terk ettiği iddia edilse de, Manisaspor kulübü Harry Novillo'nun izinli olduğu söyledi. Özel işleri nedeniyle iznini bir gün daha uzattığı söylenen Harry Novillo'nun bugün Manisa'da olacağı kulüp tarafından ifade edildi.

Editör: TE Bilişim