Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, TFF 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Altınordu ile oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.
Karafırtınalar, Manisaspor'un gelişiminden son derece memnun olduğunu ama bu gelişimin olacağını haftalar öncesinde de söylediğini belirterek, "Göreve geldiğimizde çok sıkıntılı bir fikstüre denk gelmiştik. Adana Demirspor, Malatyaspor ve Sivasspor gibi ligin güçlü takımlarıyla karşılaştık. Fizik olarak da hazır değildik. Bu dönemde antrenman yapmak için saha sıkıntısı yaşamamızın yanı sıra 12-13 idmanımızı da yapamadık ve 3 maçı kaçırmış olduk. Bu olumsuzluklara rağmen bu maçları çok da kötü oynamadık. Berabere kaldığımız Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu maçları ise kazanmamız gereken maçlardı. Ama bu ligde alınan 1 puan bile çok önemli. Çünkü 1 puanla şimdi bir üst sırada yer alıyoruz. Denizli ve Gaziantep maçlarını da kazanarak üzerine koyarak gittik. Aldığımız son iki galibiyet her şeyin bittiği anlamına gelmemeli. Oynayacağımız 3 maç ve ardından ikinci devre var." dedi.
"KAYBETMEDEN DEVREYİ BİTİRMEK İSTİYORUZ"
Bu hafta karşı karşıya gelecekleri Altınordu takımını, teknik ekibinden oyuncularına kadar çok iyi tanıdığını ifade eden Karafırtınalar, "Rakibimizin şimdiye kadar oynadığı maçların neredeyse hepsini izledim. Altınordu dört senedir çok yakından takip ettiğim bir takım. Rakibimiz çok kompakt oynayabilen, alan verildiğinde sıkıntı oluşturabilen, bir arada oynamanın avantajını iyi kullanan, üzerine baskı hissetmeyen, rahat ve tehlikeli bir takım. Bu söylemler rakibimizden korkuyoruz değil, rakibimize saygı duyuyoruz, rakibimizi tanıyoruz anlamına geliyor. Kalan 3 maçımızı kaybetmeden devreyi bitirmek istiyoruz." diye konuştu.
Editör: TE Bilişim