MANİSA'da Pazar günü ajşam saatlerinde meydana gelen olayda İlhan C.(35) isimli şahıs 4 ay önce resmen boşandığı eşi ile Iraklı sevgilisini beraber görünce pompalı tüfekle eşini ayağından vurdu, Iraklı sevgilisini ise silahın dipçiğiyle yaralayarak kayıplara karıştı.

OLAY, Şehzadeler İlçesi Adakale Mahallesi'nde meydana geldi. Pınar C. (33) ismindeki kadın 4 ay önce kocası İlhan C.’den resmen boşandı. Pınar C., bu süre zarfında Iraklı sığınmacı Othman H. (34) ile aşk yaşamaya başladı. Bu durumu öğrenen İlhan C., eşinin yanında Irak uyruklu sevgilisini görünce yanında taşıdığı pompalı tüfekle eşine ateş etti.

Pınar C., aldığı kurşunla yere düşerken İlhan C., eşinin yanındaki Irak uyruklu sevgilisine de silahla defalarca vurarak darp etti ve olay yerinden kaçtı. İlhan C. kaçarken pompalı tüfeği çevrede bulunan bir aracın kasasına attı. Mahalle sakinleri silah sesi üzerine hemen Pınar C.'nin yardımına koştu.

POLİSİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde Pınar C'ye ilk yardım müdahalesi yaptı. Ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Pınar C., daha sonra Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Pınar C.'nin hayati tehlikesi devam ederken polis, pompalı silahını bir aracın kasasına attıktan sonra koşarak kaçan İlhan C.nin yakalanması için çalışması başlattı.
Editör: TE Bilişim