Manisa Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yayınladığı mesajda kendisine yönelik eleştirilere ve tehditlere meydan okudu. Bir internet sitesi üzerinden kendisine ‘İşkenceci Savcı' iftirası atıldığını dile getiren Savcı Özsoy, sosyal medya hesabından ateş püskürdü

"KOMİK DURUMA DÜŞÜYORSUNUZ"
İşte Terör Savcısı Kazım Özsoy'un o paylaşımı: "FETÖ cü reziller beni bu tür saçmalıklarla korkutup ürkütebileceklerini veya yıpratabileceklerini zannediyorlar. Bir kısmı faceden bana arkadaşlık teklifi gönderen ve bizleri kendileri kadar korkak sanan şeref ve haysiyet yoksunu şerefsizler bari küçük bir araştırma yapında iftira atarken komik duruma düşmeyin. 
Ben Malatya'da hiç çalışmadım ve yaşamadım. Daha üretici olun biraz. Komik duruma düşüyorsunuz. Ayrıca sahte hesaplar üzerinden iftirayla saldırmak ancak sizin gibi soyu kırıkların işi olur. Bakın ben size hizmet olsun diye kendi face adresime sizin sayfanın linkini koyuyorum ve bu yayını durdurmak benim için çok kolay olduğu halde yapmayacağım. Yalnız sizden ricam biraz daha üretici ve inandırıcı olun. Şimdilik öpüldünüz. Muck muck yani...."

Editör: TE Bilişim