Manisa Büyükşehir Belediyespor, 13 Kasım 2016 Pazar günü saat 12.00'de Tarık Almış Spor Salonu'nda voleybol altyapı seçmeleri yapacak. 2003-2008 doğumlu kız öğrencilerin katılabileceği seçmelere, ilginin yoğun olması bekleniyor.
Voleybolun geleceği için emin adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyespor, geleceğin sultanlarını arıyor. Bu kapsamda 2003-2008 yılları arasında doğan kız öğrenciler için voleybol altyapı seçmeleri yapılacak. Seçmeler 13 Kasım 2016 Pazar günü saat 12.00 de Tarık Almış Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Sporcu adaylarına fiziksel ölçümün yanı sıra teknik antrenman da yaptırılacak. Teknik heyet tarafından yeterli görülen sporcular, voleybol altyapısında görev alabilecekler.
GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ
Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da altyapı seçmeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çalışkan, "Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak, spora ve sporcuya yatırım yapmaktan çekinmiyoruz. Vizyonu olan, uluslararası arenada Manisa'yı temsil etmeyi hedefleyen gençler yetiştirmeyi planlıyoruz. 2003-2008 yılları arasında doğan genç sporcu adaylarımızın bu seçmelerde kendilerini göstermeleri için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda genç kardeşlerimizi seçmelere davet ediyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim