Edinilen bilgiye göre saat 03:30 sıralarında Şehzadeler İlçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde otoparkta park halinde bulunan bir otomobilde patlama meydana geldi. Patlamayı duyan yeni garaj güvenlik personelleri otomobilin yanına gittiklerinde yerde yatan 3 kişinin yaralı olduğunu gördüler. Durumu polise ve 112 sağlık ekiplerine bildirdiler. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık çalışanı sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale yapılarak Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Öte yandan olay yerini geniş güvenlik çemberine alan polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından patlamanın çakmak gazı tüpünden meydana geldiği ve kaçak sonucu patlamanın yaşandığı tespit edildi. Alınan bilgiye göre otomobil içinde bulunan şahıslardan birinin sigara içmesi nedeni ile patlamanın yaşandığı ayrıca otomobilin kapı ve pencereleri kapalı olmasının nedeniyle oluşan basınç sonucu şahısların yaralandığı öğrenildi.
Otomobil kullanılamaz hale gelirken 3 şahsın vücutlarında oluşan yanıklardan dolayı hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Haber: Serkan ÖZCAN

Editör: TE Bilişim