Manisa'nın Salihli ilçesi AK Parti'de İlçe Başkanı Ahat Aksoy'un istifasının ardından göreve 3 dönem Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile 1 dönem Seçim İşleri Başkanlığı ile Seçim Koordinasyon Başkanlığı yapan Selçuk Dinç getirildi.
AK Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yavuzer, Gençlik Kolları Başkanı Fethi Söğüt ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Manisa İl Başkanlığı Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahri Gül, "Bilindiği üzere Salihli İlçe Başkanımız Ahat Aksoy istifa etmiştir. İlçe Başkanımız Ahat Aksoy, tamamen özel sebeplerden dolayı istifa etmiştir. Genel Merkezimizin ve İl Teşkilatımızın Salihli İlçe Başkanı Ahat Aksoy ve teşkilatla ilgili hiçbir sıkıntısı yoktur. Genel Merkezimizin isteği ile yapılan istifalarda İlçe Başkanı ile birlikte İlçe Yönetimi de istifa eder. İlçe Yönetimi bugün görevinin başındadır. Bu teşkilatımız Cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra 2 genel seçimde başarı elde etmiş ve 15 Temmuz'da darbe girişimine karşı en güzel şekilde dik duruşunu göstermiştir. 3 ay önce Genel Merkez Bölge Koordinatörümüz Metin Bulut'u bölge toplantısını Salihli'de yapması bile Salihli'ye ne kadar önem verdiği ve Salihli Teşkilatının ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir. Çalışmalarından dolayı yönetimimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte İl Koordinatörümüz Ali Aşlık nezaretinde çalışmalarımızı yapacağız. Manisa Teşkilatı 17 ilçesiyle dimdik ayaktadır. Bugünde bu hizmet kervanının başına Salihli İlçe Teşkilatıyla ilgili çalışmalar bitinceye kadar Teşkilat Başkanımız Selçuk Dinç'e bu bayrağı teslim ediyoruz" dedi.
"SİYASİ HAYATIMA AK PARTİ İLE BAŞLADIM"
Göreve yeni gelen AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç ise, "Siyasi hayatıma 2002 yılında Ak Parti ile başladım. 2002 yılı öncesi hiçbir siyasi partide bulunmadım ve herhangi bir dernekte temsilcilikte göre almadım. 2003 yılında Tanıtım Medya Başkanlığı İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. 3 dönem Tanıtım Medya Başkanlığı yaptım. Aynı zamanda İlçe Seçim İşleri Başkanlığı yaptım. Son 2 yıldır İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini devam ettirdim. Şimdi de İlçe Başkanımız Ahat Aksoy'un işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa kararı almasından dolayı genel merkezimizin görevlendireceği, atayacağı veya kongre kararı alacağı işleyiş kesinleşinceye kadar İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim