Manisam Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, Bursa'daki hazırlık kampında takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Uyum içerisinde çalışan iyi bir ekip kurduklarını belirten Bozkan, yeni sezonda yeşil beyazlıların güzel işler başaracağına inancının tam olduğunu söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 15 Ekim'de başlayacak yeni sezon öncesi iki etaptan oluşan hazırlık kampına girdi. Yeşil beyazlı temsilcimiz Bursa ve İstanbul'da iki etaptan oluşan 10 günlük kampa Bursa'dan başladı. Bursa Nilüferspor ile hazırlık karşılaşması oynayan ve bu maçta Sultanlar Ligi ekibine karşı başarılı bir performans sergileyen yeşil beyazlılar, 15 Ekim'de başlayacak 2016-2017 sezonu için de iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Yeni sezona az bir süre kaldığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, Bursa kampında açıklamalarda bulundu.
OYUN FORMASYONUMUZU NETLEŞTİRİYORUZ
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, "Yeni sezona takım olarak tam bir uyum için başlamak istiyoruz. Kamp çalışmaları boyunca sporcularımızın birbirlerinin oyun karakterini öğrenmesi, oyun formasyonunu geliştirme konularına yoğunlaşıyoruz. Genç oyunculardan kurulu bir ekibiz. Oyuncuların hepsi seviye atlayabilecek kapasitede. Sezon içerisinde haftalar ilerledikçe kendimizi saha içerisinde daha iyi ifade edeceğiz. Bu ekibin güzel işler başaracağına inanıyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim