Olay yerine gelen polis birimleri eli bıçaklı genci gözlem altına aldı.
Şehzadeler ilçesi Alaybey Mahallesi 806 sokak üzerinde oturan Engelli anne Zahide K. ve madde bağımlısı oğlu O.K. arasında yaşanan aile dramı polis birimleri ve mahalleyi canından bezdirdi.
Akşam saatlerinde yine benzeri bir olaydan dolayı polis birimleri telsizlerinden anos edilen ‘Madde bağımlısı O.K. annesini bıçakladı' ihbarı ile bölgede bulunan polis birimleri adresi yönlendirildi.
Olay yerine gelen Polis birimleri, O.K'yİ bıçak tehdidi ile annesinden para istediği sırada gözaltına aldı.
Polislerin olay yerine yetişmesiyle birlikte derin nefes alan anne Zahide K., her zaman olduğu gibi eli bıçaklı oğlunun elinden alınmasıyla birlikte derin bir nefes aldı.
36 Yaşındaki madde bağımlısı O.K.'nın mahkeme kararıyla annesinin üç ayda bir aldığı engelli maaşını tehdit yoluyla aldığı gerekçesiyle mahkemece evden uzaklaştırması bulunuyordu.

GENÇ MAHKEME KARARI İLE AMATEM'E YATIRILMALI

Mahalle sakinleri, O.K.'nin her eve geldiğinde korku ve endişe taşıdıkları Aile Politikalar İl Müdürlüğü -Emniyet birimleri ortaklaşa bir tutanak ile Mahkemeden çıkartılacak olan bir karar ile Manisa Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi AMATEM ‘de tedavi altına alınmasının daha doğru bir yöntem olacağı görüşünde bulundular.
Mahalleli, hem engelli annenin hem de kendilerinin büyük bir tehlikeden uzak kalması aynı zamanda ilgi gencinde Madde bağımlısı tedavisi altına alınması ile hayatının düzene girebileceğinin altını çizdiler.

Editör: TE Bilişim