Koordinasyon Şube Müdürlüklerinin ilçelerde Büyükşehir'i temsil ettiğini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün vatandaşlara daha iyi hizmet götürmesi amacıyla araçların teslim edildiğinin altını çizdi.
Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından ilçelere koordinasyon merkezlerini kurarak diğer büyükşehir belediyelerine örnek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün tüm ilçelerde vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmeleri amacıyla 15 ilçedeki Koordinasyon Şube Müdürlüklerine birer adet hizmet aracı daha teslim etti. Manisa'da yaşayan herkesin Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne kolaylıkla ulaşabilmeleri amacıyla Büyükşehir yapılanması kapsamında 15 ilçede koordinatörlükleri kurduklarını hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Koordinasyon Şube Müdürlüklerinin Büyükşehir'in ilçedeki temsilcisi olduğunu vurguladı.

"VATANDAŞLARA ULAŞABİLMEK İÇİN"
Vatandaşlara en iyi hizmetleri sunabilmek, sorunlarını dinlemek ve yardıma muhtaç vatandaşların tespiti gibi konularda koordinatörlüklerin bizzat vatandaşın ayağına gitmesi düşüncesiyle binek araçların tahsisini gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Ergün, "Manisa, sürekli büyüyen bir şehir. Büyümenin getirdiği sorunların çözümü noktasında yerel yönetimler olarak vatandaşlarımıza hizmet ulaştırmanın çabası içindeyiz. 15 ilçemizde kurduğumuz koordinatörlükler de, bu çabamızın bir parçası. Bundan hareketle Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün ilçelerdeki hizmetlerinin daha etkin, verimli, zamanında ve yerinde çözülebilmesi için her ilçeye birer adet hizmet aracı daha alarak, Koordinasyon İşleri Müdürlüğü'ne teslim ettik" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim