Halkbank deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kaybedip 1 puan alan Seramiksanspor Bayan Voleybol Takımının Hocası Ali Kamberoğlu maçı değerlendirdi.
Vestel Venüs Sultanlar Ligi ilk maçında deplasmanda Halkbank ile karşılaşan Seramiksanspor Bayan Voleybol Takımı 2-0 geriye düştüğü maçı 2-2'ye getirse de maçı 3-2 kaybetmekten kurtarılamadı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Filenin Kuğularının Hocası Ali Kamberoğlu: "Sezonun ilk maçı tabi önemli oluyor. Deplasmanda başlamak zor oluyor. Yeni kurulan bir takımız. Sezon öncesi sakatlıklar nedeniyle tam kadro çalışmaya yeni başladık diyebiliriz. Aslında ilk sete iyi de başladık. 14-16 öne geçtikten sonra basit hatalarla ilk seti verdik. 2. Sete ilk setteki hataların demoralize etmesiyle çok kötü başladık. 3. Sette yaptığımız bazı değişikliklerle takım kendine geldi ve iyi oynamaya başladık. 4. Sete de iyi başlayıp sayı avantajını koruyarak seti kazanıp durumu 2-2'ye getirdik. Maç boyunca bariz hataları devam eden hakemin uzatma setinde skoru 11-10'a getirmişken net bloktan giden bir topu rakibimiz lehine sayı olarak vermesi bizi biraz sinirlendirdi. Tepkiler oldu ve sarı, kırmızı kartlar çıktı. Ceza sandalyesine gönderildik. Sonrasında zaten rakibimiz seti ve maçı kazandı. Biz bu maça kötünün iyisi olarak bakıyoruz. Halkbank zor bir deplasman puanla başlamak önemliydi." dedi.
Dünya 3.sü Vakıfbank'ı bu hafta Turgutlu'da konuk edeceklerini belirten Kamberoğlu: "Bu hafta kendi sahamızda Dünya 3.sü olan Vakıfbank ile oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlayacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz ancak bizimde taraftarımızla buluşacağımız maç. Elimizden geleni yaparak bu maçtan puan ya da puanlar çıkarmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim